Znakovi koji nam ukazuju da nam je potrebna detoksikacija

 

 

Forever Clean 9

Mnogi to pripisuju samo starenju, ali naše tijelo funkcionira predobro da bi nam počelo davati do znanja da nešto nije u redu. Tek kada prestanemo slušati “šapate” našeg tijela mogu se javiti pravi problemi. Uravnoteženost je temelj svih nivoa našeg zdravlja. Naše je tijelo poput instrumenta koji svira – sve se temelji na balansu. Dnevni okidači stresa poput toksina, nepravilne prehrane, nedovoljnog spavanja i negativnog stava prema poslu ili osobama nam stoje na putu u postizanju ravnoteže i bacaju nas u toksični vrtlog. Bitno je povezati se s našim tijelom kako bi bili u stanju čuti njegove znakove.

Evo nekoliko pokazatelja da u našem organizmu ima dosta toksina koje možeš početi slušati već danas:

Često te muči nadutost.

Naša tijela trebaju izbaciti otpad svaki dan. To uključuje pražnjenje crijeva barem jednom dnevno. Ako ne otpuštaš otpad iz svog tijela, toksini se vraćaju u krvotok i mogu napraviti “kaos”.

Imaš loš zadah.

Loš zadah nije samo nešto što ti kvari večernji spoj, on može ukazati i na to da si puna toksina. Može nastati zbog bakterija u ustima koje otpuštaju mirise. Također, naslućuje kako tvoja jetra i crijeva imaju problem s eliminacijom toksina.

Smetaju ti mirisi.

Ako imaš snažne reakcije na mirise kao što su parfemi ili dim, možda ti to uzrokuju toksini u tvojem tijelu. Često postajemo preosjetljivi na vanjske mirise ako naša jetra ima problem s eliminiranjem različitih toksina iz našeg tijela. Kad su putevi detoksikacije zatvoreni, naša tijela i osjeti postaju izoštreni i mogu izazvati reakcije poput glavobolje i mučnine.

Višak kilograma se jednostavno ne topi.

Postoje mnogi razlozi za otpor gubljenju težine. ‘Poludjeli’ hormoni, nepravilna prehrana, a već pogađaš, toksini su jedan od njih.   Kada je tijelo njima preopterećeno može biti nemoguće odbaciti tu dodatnu težinu.

Pročitajte više o prirodnoj detoksikaciji klikom na donji link:

https://andreaculiforever.com/6877-2/

Želite li odmah naručiti svoj paket za detoksikaciju kliknite na donji link ako ste čokoladni tip i volite okus čokolade, a  ukoliko ipak više volite okus vanilije javite se na kontakt ispod za dogovor.

Naplata

 

Kako naručiti?

 

Kontaktirajte nas na +38598809094

ili na    https://www.facebook.com/andreaculiforever

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć oko odabira  proizvoda  kontaktirajte nas.

Ako mislite da je članak koristan, podjelite ga na društvenim mrežama.

Hvala!

 

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.