Zdravlje dolazi iz crijeva

Mnoge će zapanjiti i informacija da je uzrok većine bolesti koje dijagnosticiramo u epidemijskim razmjerima, kao što su srčana bolest, karcinom, autoimune bolesti, nesanica, depresija, astma, dijabetes i artritis, moguće pronaći u oštećenim ili iritiranim crijevima. Čak i ako vam nije dijagnosticirana specifična bolest, mnoge boljke koje vas možda muče, kao što su umor, neodređeni bolovi, alergije, nagle promjene raspoloženja, oslabljeni libido, zadah iz usta, neugodan tjelesni miris, ekcem i zatvor, također mogu biti povezane s poremećajem funkcije crijeva.

Uz to, oštećeno crijevo uzrokuje svima omraženo prijevremeno starenje. Simptome se često opravdava i pripisuje neizbježnom trošenju i propadanju tijela koje stari, ali su zapravo izravno povezani sa zdravljem probave i moguće ih je ukloniti uz program popravka stanja crijeva. Nije teško zaključiti da je ulaganje u oporavak crijeva daleko sigurnije, učinkovitije i zdravije od botoksa ili bilo kojega drugoga agresivnog kozmetičkog zahvata. No, gledano šire od estetskih promjena koje će biti neizostavna posljedica zdrave probave, ono što ovu temu čini prioritetnom jest da je zdravlje probave dokazani put izbjegavanja bolesti i ponovnog preuzimanja vlastite moći nad očuvanjem zdravlja.

 

Osjećaj sreće i zadovoljstva nastaje u crijevima

Možda ste već čuli za izreku da tijelo ima dva mozga: jedan u glavi, drugi u crijevima. Mozak pokreće naše misli, ali iz naših crijeva ide onaj drugi duhovni i emocionalni sustav zvan intuicija. Bez njega bi bili izgubljeni.

Amerikanci taj osjećaj nazivaju gut feeling, to jest predosjećaj koji dolazi iz trbuha.

Osjećaj sreće i zadovoljstva, uglavnom se proizvodi u crijevima – zapravo, ondje ga se proizvodi 90 posto. Uza svu tu aktivnost, mozak u crijevima pomaže vašoj intuiciji, komunicirajući s vama putem osjećaja. Te osjećaje u tijelu električno stvaraju neuroni u crijevima. Zato ih se opisuje kao osjećaje “duboko iz utrobe”. Posrijedi je paralelan, snažan osjećaj spoznavanja.

Slušanje vlastite utrobe jedna je od najvažnijih lekcija koju možete naučiti, stoga je popravljanje i bolja skrb o crijevima najvažnije što možete činiti za svoje zdravlje.

Zdrava crijeva – dobar imunitet

Ako ovo nisu dovoljni razlozi da se pod hitno počnemo s velikom ljubavlju i poštovanjem odnositi prema nepravedno zapostavljenim crijevima, evo još jedne zanimljive činjenice. Zdrava crijevna flora presudna je za dobar imunitet, pa i za obranu od najrazličitijih mikroorganizama i prehlade. Osoba zdravog imunosnog sustava, sa zdravom crijevnom florom, rijetko obolijeva od ovih bolesti. S druge strane, oni kojima su crijeva kolonizirale štetne bakterije češće pate od alergije i upala u cijelom tijelu.

 

Čista crijeva – savršeno zdravlje

 

Potrebno je ukloniti unos toksina, nadomjestiti minerale, vitamine, enzime i hranjive tvari, a zatim ojačati crijevnu floru i time popraviti stanje crijeva. Treba imati na umu da toksine, osim kroz hranu, apsorbiramo i kroz kožu i pluća, a tu su i antibiotici, čija učestala primjena uništava zdravu crijevnu floru i desetkuje dobre bakterije koje inače neutraliziraju oko 40 posto toksina koje konzumiramo u hrani. Tu su i pojedine namirnice koje na naš organizam mogu djelovati kao toksični okidači izazivajući alergijske reakcije ili pak stvarajući nepovoljne uvjete u tijelu, poput kiselosti, stvaranja sluzi, napuhnutosti ili zatvora, a mogu uzrokovati i promjene raspoloženja. Najčešći toksični okidači su gluten, mliječni proizvodi, prerađeni šećer, kofein, alkohol.

Forever Aloe Vera gel

Aloe Vera Gel iz Forever Livinga vam pomaže da uspostavite zdravlje u vašim crijevima, čisti sve nečistoće iz njih, prodire u najdublje slojeve tkiva, podiže imunitet, stimulira stvaranje novih stanica, regulira metabolizam, normalizira psihičke funkcije, čisti i jača krvne žile, regulira razinu šećera u krvi, djeluje protiv bakterija, virusa, gljivica, pomaže kod alergija, gastritisa, kod problema sa jetrom, žući. Jednom rječju Aloe Vera Gel će Vam pomoći uspostaviti i održati zdravlje ne samo vaših crijeva, već cijelog organizma.

Ako vas zanima više o Aloe Veri kliknite na https://andreaculiforever.com/?p=6643

Zašto Aloe Vera?

 

Kako naručiti?

 

Kontaktirajte nas na +38598809094

ili na         https://www.facebook.com/Forever-Andrea-104849487957025.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć oko odabira  proizvoda  kontaktirajte nas.

Ako mislite da je članak koristan, podjelite ga na društvenim mrežama.

Hvala!

 

 

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.