ZAŠTO SAM JA PROBALA?

ZAŠTO SAM JA PROBALA?Forever Aloe Vera gel

 

Moja prva reakcija nakon što sam poslušala predstavljanje proizvoda je bila kao i kod većine. Digla sam se sa stolice i rekla „Hvala lijepo, to je meni puno novaca. Ne mogu si to priuštiti.“

Skupo ?! Što znači skupo? I kome je što skupo?

Da se sada vratim na početak cijele priče zašto sam uopče poslušala predstavljanje Forever Living proizvoda. Znači svi koji me poznaju znaju da imam autoimunu bolest koja se zove Ankilozatni spondiloartritis. To je jedna od puno vrsta artritisa, a to znate da je bolest koja napada zglobove i kosti. Autoimune bolesti okreću naš imunološki sustav protiv našeg tjela i proizvode antitjela koja napadaju naša tkiva. Ukratko moj organizam sam prizvodi antitjela koja razaraju moje kosti i zglobove i narušavaju mi imunitet.

Kada je počela, eto ta naša čuvena pandemija Covid19 stalno su nas upozoravali da se čuvamo, da ne izlazimo, ne družimo jer smo u vrlo rizičnoj skupini s obzirom da imamo narušen imunitet. Ja sam panično zatražila upravo svoju liječnicu savjet što da radim. Između ostalih savjeta je bio i savjet da podignem imunitet, a proizvod koji mi je predložila je bila upravo Aloe Vera iz Forever Livinga i to zato jer i ona u obitelji imala pozitivne rezultate.

Naravno ja sam započela istraživanje i googlala sve o tome. I tako sam eto došla do svog mentora i čula sve o Aloi i Forever proizvodima. Nakon prve reakcije i mog prvog „NE“, naravno cijelim putem kući smo pričali smo o tome, zbrajali i oduzimali, uspoređivali i vagali.

Mi volimo putovati i u to isto vrijeme kada sam zaključila da mi je skupo uložiti u svoje zdravlje imala sam uplaćeno putovanje u Italiju na 4 dana (de lux putovanje koje i nije baš jeftino) koje nismo mogli realizirati zbog epidemije Covid19. Kada sam to uplaćivala nisam mislila da je skupo! Jesam znala sam da je skupo, ali sam mislila da vrijedi tih novaca. Da li je onda skupo, ako vrijedi tih novaca? A nešto što ja kupujem da bi mi pomoglo ublažiti tegobe koje imam uz svoju bolest koliko sam spremna platiti? Koja je cijena mojeg zdravlja? Hoću li moći realizirati to putovanje kada prođe ova pandemija ako mi bude još lošije zdravstveno stanje nego sada. A sve zato jer mi je bilo skupo platiti nešto što bi mi pomoglo?

Odluka je pala i prije nego smo se dovezli kući nazvala sam i rekla da želim naručiti i probati proizvode. Hvala dragom Bogu na tome jer već nakon nepunih 2 mjeseca osjećala sam se puno bolje. Regulirala sam stolicu (sa tim imam problema od djetinjstva), rješila se nadutosti, pretakanja po crijevima, ojačala imunitet, imam više energije i nemam potrebu za popodnevnim odmorom i najbitnije smanjila ukočenost i bol.

Zahvalna sam Forever Livingu, svojoj liječnici koja mi je predložila i svojem mentoru koji mi je dao savjet kako da si pomognem u životu sa svojom autoimunom bolesti. Ne nisam ju izlječila, naravno, nosit ću je do kraja svog života, ali sam uvelike olakšala život sa njom.

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.