Važnost snažnog imuniteta

Iako nam je  jačanje imuniteta u prvom planu obično u jesen kada pripremamo organizam za zimu i razne zimske infekcije od iznimne je važnosti održavati snažan imunitet i u ljetno vrijeme. Ljeti kada su temperature vrlo visoke često nam  se dogode neke crijevne viroze i stoga je vrlo bitna stvar i u to doba godine održavati i “nabildavati” imunitet .

Potrebno je nekoliko tjedana da bi organizam nadoknadio nedostatke pojedinih nutrijenata i popunio zalihe. Zato je  savjet da već sada organizam pripremite za moguće jesenske i zimske napade na imunitet i zdravlje.

Slabljenje imuniteta čini vas podložnijima gotovo svakoj vrsti bolesti. Neki od učestalih simptoma oslabljelog imuniteta uključuju umor, učestale infekcije, upale, alergijske reakcije, sporo cijeljenje rana, kroničnu diareju te infekcije koje su rezultat prerastanja nekih inače normalno prisutnih organizama, poput kandidijaze ili gljivičnih infekcija. Procjenjuje se da zdrava odrasla osoba normalno godišnje oboli od prehlade ili infekcije dva puta. Osobe koje imaju značajno veći broj infekcija godišnje trebaju se bolje pobrinuti za svoj imunitet.

Zato treba hraniti imunitet kroz cijelu godinu, a Aloe Vera gel je najbolji izbor za podizanje imuniteta.

A zašto baš Forever Aloe Vera Gel?

  • zato što je 99,7% čisti Aloe Vera Gel – kao da konzumirate gel direktno iz biljke
  • zato što u njemu nema kore koja sadrži ALOIN koji može nakon duže upotrebe štetiti organizmu, te nije potrebno praviti pauzu u konzumiranju
  • zato što je bez konzervansa
  • zato što sadrži vitamin C
  • zato što je pakiran u Tetra Pak od 100% materijala za recikliranje
  • zato što Forever Living ima svoje plantaže Aloe Vere i najveći je svjetski proizvođač te biljke (92 % svjetske proizvodnje)

AKCIJA 15% ZA PAKET
3X ALOE VERA GELA ZA 679,55 kn

Zašto Aloe Vera?

Kako naručiti?

 

Kontaktirajte nas na +38598809094

ili na      https://www.facebook.com/Forever-Andrea-104849487957025

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć oko odabira  proizvoda  kontaktirajte nas.

Ako mislite da je članak koristan, podjelite ga na društvenim mrežama.

Hvala!

Zašto Aloe Vera?

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.