Oslobodite se stresa na prirodan način.

 

Nažalost nema osobe koja se u nekom periodu života ne suoči sa stresom. Stres se javlja uslijed pritiska od previše obaveza ili kod nepredviđenih situacija. Ponekad je stalno prisutan i naziva se koronični stres, tada se osoba navikne na takvo stanje i ustvari niti ne primjećuje da je pod stresom, što dugoročno izaziva brojne zdravstvene probleme.

Osobe koje su često pod stresom često se žale  na glavobolju, nedostatak energije, pojačano znojenje te različite probleme s kožom i kosom, a kod nekih se javlja i seksualna disfunkcija.

Dugotrajni stres može izazvati razne ozbiljne posljedice, od depresije, anksioznosti i tjeskobe, pa sve do probavnih, gastrointestinalnih ili kardiovaskularnih tegoba. Stres utječe i na imunitet te može uzrokovati ili pogoršati razne bolesti.

Protiv stresa se možete boriti i na prirodan način.

Osim da se pokušate više odmarati, šetati, čitati knjigu u slobodno vrijeme, nabaviti kućnog ljubimca i zdravije se hranite možete se pokušati umiriti čajem koji opušta i prirodnim dodacima prehrani.

Aloe Blossom Herbal Tea je čaj od cvijeta aloe vere i ljekovitog bilja, ne sadrži kofein i tein. Finog je okusa i mirisa jer sadrži kineski cimet, klinčić s Madagaskara, oraščić s Jamajke, kineski đumbir, kamilicu, anis, lišće kupine, koru naranče.

Cijena 185,04 knAloe Blossom biljni čaj

Aloe Vera Gel i Royal jelly udruženim snagama povećavaju otpornost organizma , daju energiju, te se tako bore protiv depresije, duševne i psihičke iscrpljenosti, nesanice, panike, strahova i nervoze.

Royal jelly 347,83 kn

Aloe Vera Gel 266,61 kn

Forever Royal JellyForever Aloe Vera gel

Uz kupnju oba proizvoda ostvarujete popust od 15%

Kako naručiti?

 

Kontaktirajte nas na +38598809094

ili na      https://www.facebook.com/Forever-Andrea-104849487957025

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć oko odabira  proizvoda  kontaktirajte nas.

Ako mislite da je članak koristan, podjelite ga na društvenim mrežama.

Hvala!

 

 

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.