Imate li i vi san?

Jeste li ikada čuli za Disneyevu strategiju kreativnosti?

Walt Disney, jedna od najmoćnijih ličnosti svjetskog animiranog filma, prvo bi odsanjao san i u njemu vidio sve, gotov film, cijeli, od početka do kraja, imao je viziju cijelog filma. Zatim bi realno sagledao svoj san – koliko mu treba novca, vremena, animatora, šta bi koji animator radio, šta je potrebno od materijala, kako bi se odvijala distribucija filma, kada bi bila premijera… Onda bi tražio slabe tačke u svom planu i pitao se šta može poći kako ne treba, šta bi moglo da ga spriječi da napravi film. Tek kada bi odgovorio i na ova pitanja, pristupio bi realizaciji.

Ne možete ostvariti svoj san ako ga prethodno niste odsanjali.

Bez sanjara i sanjanja nema razvoja, nema napretka. Sanjar ima san, ima viziju, on zamišlja krajnji ishod, ono što će biti na kraju kada san bude ostvaren. Za njega ne postoje prepreke, nema ograničenja, sve je moguće. Ako su vaši snovi veliki, ogromni, moguće je da vas sredina neće uvijek razumjeti, da nećete uvijek imati podršku, da će vas možda malo čudno gledati. Ali, za vaš san to nije bitno. U vašem snu nema drugih koji prigovaraju.

Imate li vi san? Da li je velik ili tek mali površni san? Jeste li ga probali ostvariti?

Znate šta treba raditi, pa krenite. Sada vas više ništa ne sprečava da ostvarite svoje snove, zar ne?

 

Ako:

  • Želite nešto promjeniti
  • Imate želju za boljim životom i postignućem
  • Spremni ste učiti
  • Spremni ste discplinirano, odgovorno i ustrajno raditi
  •  Otvorena ste osoba zdravog i poduzetnog duha spremna da upozna novi posao
  • Želite vrijedno radeći postići financijsku neovisnost i slobodu vremena

Pozivam vas da sa mnom krenete prema ostvarenju snova, ali ne prečicom i ne „preko noći“, nego učenjem i predanim radom.

Ostvarimo zajedno naše snove!

Više o MLM pročitajte klikom na sljedeći članak.

MLM MARKETING PIRAMIDA ILI NE?

Pridruži nam se!

 

Zanima vas online posao? Ukoliko volite rad na računalu ili laptopu, imate volju naučiti internet marketing, a uz to ste sretni kad možete pomoći drugima, ovo je idealna prilika za vas. Ako ste spremni učiti i pokrenuti online posao koji ima podršku uspješnog tima iza vas, možemo započeti besplatnu edukaciju.
Mi ćemo vam osigurati trening, podršku i osobno mentorstvo. Vodimo vas korak po korak u online posao.  

Kontaktirajte nas na +38598809094

ili na      https://www.facebook.com/Forever-Andrea-104849487957025

Mogu li ja uspjeti? Strah od neuspjeha!

ZAŠTO SAM JA PROBALA?

Mogu li ja uspjeti? Strah od neuspjeha!

 

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.